středa 4. ledna 2017

Instalace programu MANŽEL


Ahoj Světe.
 O tohle se s tebou musím podělit. Jelikož mám doma svého AjTý muže, dostalo se ke mě jedno veselé povídání, o které se musím podělit.
Upozorňuji, že text není z mé šedé kůry mozkové. Ta je momentálně černá. Mlha přede mnou. Mlha za mnou. Znáš to Světe. 
Pěkné počteníčko ženy. (a popřípadě muži)




Instalace programu MANŽEL

Milá technická podporo,
 loni jsem aktualizovala program Milenec 5.0 na program Manzel 1.0 a zjistila jsem zpomalení celého procesu, zejména u aplikací Kvetiny 3.5 a Sperky 2.0, které přitom v programu Milenec 5.0 fungovalo bezchybně. 
Navíc program Manzel 1.0 odinstaloval některé velmi důležité aplikace, jako je třeba Romantika 9.5 nebo Osobnipozornosti 6.5 a sám si nainstaloval nežádoucí aplikace jako je Fotbal 5.0 nebo Hokej 3.0.
Také aplikace Rozhovor 5.0 je nefunkční a při spouštění aplikace Uklid 2.6 celý systém zkolabuje.
Zkusila jsem aplikaci Rejpani 5.3, abych tyto problémy odstranila, ale nepomohlo to.
Co mám dělat?
Zoufalá

Vážená Zoufalá,
 uvědomte si prosím, že program Milenec 5.0 patří do příslušenství Hry, zatímco program Manžel 1.0 je operační systém.
Prosím zadejte povel myslelajsemzememilujes.html a zkuste stáhnout aplikaci Slzy 6.2 a také nezapomeňte aktualizovat aplikaci Vina 3.0. Program Manzel 1.0 by pak měl automaticky aktualizovat aplikace Sperky 2.0 a Kvetiny 3.5.
Mějte však na paměti, že zneužívání výše uvedených aplikací může zapříčinit, že Manzel 1.0 se změní na program Podrazdeneticho 2.5 nebo Pivo 6.1. Pozor! Program Pivo 6.1 je velmi špatný program, který si sám nainstaluje aplikace Prdeniahlasitechrapani Beta.
V žádném případě nainstalujte program Tchyne 1.0, do Vašeho systému by se dostal virus, který by postupně převzal nad celým systémem kontrolu!
Také se nesnažte znovu nainstalovat program Milenec 5.0. Jde o nepodporovanou aplikaci a její instalace zhroutí program Manzel 1.0.
Shrnutí: Manzel 1.0 je výborný program, má však limitovanou paměť a nenaučí se nové aplikace jednoduše. Možná, že byste měla zvážit zakoupení podpůrného softwaru, na zvětšení paměti a výkonu.
Doporučujeme programy Vyreni 3.0 a Svudnepradlo 7.7.
Hodně štěstí!
Vaše technická podpora.


Pobavená (bohužel dlouho nepíšící) Malá Marioneta se (né na dlouho) loučí

1 komentář: